Personlig Väggdekor i Metall

Vårt utbud av personliga väggdekorer i metall.

Välj en design och få en helt unik och personlig väggdekor när du anger texten eller namnet du vill ha. Du får en korrektur (skiss) via e-post efter din beställning, så att du ser exakt hur din dekor kommer att se ut. Mer om det kan du läsa här.

Alla våra personliga väggdekorer tillverkas i 2mm tjock metall. På detta behandlas de med en skyddande pulverlackering som tillsammans med det rejäla stålet ger dem näst intill oändlig livslängd.

Ungefärlig leveranstid just nu: 2 veckor!


Med en av våra personliga väggdekorer i eller på ditt hus, kommer huset att kännas (om möjligt) mer som ett hem.
Vill man ändå inte själv ha en personlig väggdekor i metall, kan vi i princip garantera att det blir en mycket omtyckt present.
Tänk dig att få en personlig present med något så personligt som sitt namn, dessutom i en väldigt snygg design och i ett material (metall) som kombinerat med ytbehandlingen har livslängd som är snudd på oändlig. Bättre kan väl inte en personlig present bli?

Tips på vad du kan skriva i din personliga väggdekor:
Förnamn, Efternamn, Gatunamn, Gatunummer, Gårdsnamn, Hundnamn, Vackra ord, Favoritcitat (om det inte är för långt), Årtal, Ett speciellt datum. Hoppas att detta gav dig lite inspiration och att du nu säkert kommer på ännu fler möjligheter.